Kuvassa myyntimiehemme Teuvo (vas.) ja sähköpuolta hoitava Jyrki (oik.)

Tietoa meistä


Toimenkuvaamme kuuluvat tarvikemyynti myymälässämme Teollisuuskadulla, LVIS -asennus- ja huoltotyöt, asuinhuoneistojen ja liiketilojen pinta- ja sisustusremontit Joensuussa ja lähialueilla sekä verkkokaupan pyörittäminen. 

Myymälän myyntiä ja työmaiden tarviketilauksia hoitaa Teuvo Ratinen. Teuvolla on myyjänä LVI -tekniikan parissa työskentelystä kokemusta jo vuodesta 2003 lähtien. Teuvolla on laaja kokemus LVI -tarvikkeista niin uudis- kuin saneerauspuolelta.


Sähkö- ja kylmäalan asennuksia ja työnjohtoa hoitaa Jyrki Ryynänen. Jyrkillä on monipuolisesti kokemusta sähköalan töistä vuodesta 2002 lähtien ja kylmäalalta vuodesta 2008. 


 Asentajina käytämme vain alan koulutuksen saaneita asentajia.Myymälä 

Teollisuuskadulla sijaitsevasta myymälästämme löytyy kattava valikoima LVI- ja sähkötarvikkeita uudisrakennus- ja saneerauskohteisiin. LVI- ja sähköalan osat ja mitat aiheuttavat usein ongelmia ja päänvaivaa, sitä varten myyntihenkilökuntamme on auttamassa löytämään tarvitsemasi tuotteet sekä tarvittaessa neuvomassa niiden asennuksessa. Saat kauttamme tunnettujen valmistajien tuotteita valmiiksi asennettuina sekä itse asennettavaksi. 

Myyntihenkilökuntamme neuvoo myös sähkötöissä, olipa kyse oikeanlaisen lampun valinnasta tai pistorasiasta. Suunnittelemme tarvittaessa asiakkaan kanssa esimerkiksi valokatkaisijoiden sijainnit ja pistorasiapaikat. Sähkösuunnitelman lähtökohtana on aina asiakkaan tarpeet ja toiveet.

Myymälästämme voit myös tilata ilmalämpöpumpun asennuksella tai ilman. Autamme valitsemaan kotiisi parhaan vaihtoehdon.

Valikoimastamme löytyy todennäköisesti tarvittava osa tarpeisiisi. Jos sitä ei kuitenkaan löydy, tilaamme tuotteet lyhyellä toimitusajalla, jopa seuraavaksi aamuksi.